Dolar 32,2517
Euro 34,7969
Altın 2.424,21
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

Ankara’da bir otel sahibi müşterilere skandal yanıtlar verdi

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bir otelin sahibi, arama motorunda otelle ilgili memnuniyete ilişkin yorum yapan müşterilerine skandal yanıtlar verdi. Otelin açıklamasına göre, sosyal medya hesapları çalındı ve yorumlar kendileri tarafından yapılmadı.

Ankara’da bir otel sahibi müşterilere skandal yanıtlar verdi
28 Nisan 2024 19:57
32

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan bir otelin sahibi, arama motorunda otelle ilgili memnuniyete ilişkin yorum yapan müşterilerine skandal yanıtlar verdi. Otelden, infiale neden olan yorumlara ilişkin ise açıklama geldi.

“AYNI SESLER SİZİN ODADAN GELMEDİ Mİ?”

Otel sahibinden çok bir trolü andıran yorumlar yapan şahsın, yan odadan gelen seslerden rahatsız olan bir müşteriye “Aynı sesler sizin odadan gelmedi mi?” yanıtı verdiği görüldü.

“SOYUNMAKTAN GİYİNMEYE VAKİT BULAMAZSIN”

Kaldığı otelden memnun kalmadığını belirten genç bir kadın müşteriye ise “Sen kimin maşasısın, alet olma bunlara. Otel odasında odadan odaya geçersin, soyunmaktan giyinmeye vakit bulamazsın.” karşılığı veren otel sahibinin, “Buraya bakan admine sonsuz sevgilerimi iletiyorum, aynen müşterilerine böyle davranmaya devam etsin.” diyen bir başka müşteriye ise küfrederek “Sen de mi babanı arıyorsun? Sizi o…pu çocukları sizi.” dediği görülüyor.

OTELDEN AÇIKLAMA: HESAP ÇALINDI

İnfiale neden olan yorumları yapan Black House Otel’den olayla ilgili açıklama geldi. Açıklamada, otelin sosyal medya hesaplarının çalındığı ve yorumların kendileri tarafından yapılmadığı ifade edildi.

İşte otelden yapılan açıklama:

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.