Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Teksüt Bandırmaspor Taraftar Derneği İftar Yemeği Verdi

Teksüt Bandırmaspor taraftar derneği, başkan Anıl Başoğlu önderliğinde iftar yemeği düzenledi. İftara, Bandırma Kaymakamı, Belediye Başkanı ve siyasi adaylar da katıldı. Taraftarlar, stat taleplerini iletmek için Gençlik ve Spor Bakanı ile iletişime geçti. Bakan, Bandırma’ya modern bir stadyum yapılması konusunda destek sözü verdi.

Teksüt Bandırmaspor Taraftar Derneği İftar Yemeği Verdi
22 Mart 2024 00:21
16

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Teksüt Bandırmaspor’un taraftar derneği iftar yemeği verdi.

Camia Anıl Başoğlu’nun başkanlığındaki Teksüt Bandırmaspor Taraftarlar Derneğinin balıkhane önündeki iftar yemeğinde buluştu.

İftara, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, CHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turhan Çömez ve İYİ Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Orhan Can da katıldı.

İftarda, taraftarların Bandırmaspor için stat talebi üzerine AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı telefonla arayarak taraftarların isteğini iletti.

Öztaylan daha sonra telefonu Bandırmaspor’un Onursal Başkanı Onur Göçmez’e verdi. Başkan Göçmez, Bakan Bak’a, Bandırma’nın güzel bir stadı hak ettiğini belirterek, “Eğer siz stadı yaparsanız Bandırma’da Avrupa maçları da oynanır, Bandırmaspor Avrupa kupalarına da gider. Futbol insanları birleştiriyor, gençleri birleştiriyor. Desteğiniz olursa Bandırma çok mutlu olur.” dedi.

Bakan Bak da Cemal Öztaylan’ı çok sevdiğini ifade ederek, “İnşallah hep beraber gelirsiniz, konuşuruz, güzel bir yaşayan stadyumu Bandırmamıza kazandırırız.” diye konuştu.

Cemal Öztaylan da Bakan Bak’a, tüm taraftarlar adına teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.