Dolar 34,0573
Euro 37,9417
Altın 2.818,71
BİST 9.758,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C

TDV 2024 Yaz Kampları başarıyla tamamlandı

Türkiye Diyanet Vakfı’nın düzenlediği 2024 Yaz Kampları’ndan 341 öğrenci yararlandı. Farklı illerde gerçekleştirilen kamplarda, öğrencilere kişisel ve akademik gelişim fırsatları sunuldu.

TDV 2024 Yaz Kampları başarıyla tamamlandı
13 Eylül 2024 16:21
28

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), burslu ve yurtlarında kalan öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği 2024 Yaz Kampları’nı başarıyla gerçekleştirildi. Kamplara katılan toplam 341 öğrenci, farklı temalar ve etkinliklerle dolu dolu bir yaz dönemi geçirdi. Yaz Kampları, öğrencilere eğitim hayatlarına yönelik katkılar sağlarken geleceğe daha donanımlı ve bilinçli bir şekilde hazırlanmalarına da destek oldu.

TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ İLLERİNDEN VE 25 ÜLKEDEN ÖĞRENCİ KATILDI  

Samsun’da 16-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Nebiyan Gençlik Kampı, “Bilgi ve İrfanla Geleceğe Yürüyoruz” temasıyla düzenlendi. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve 25 farklı ülkeden gelen 111 öğrenci, kamp süresince okuma, anlama ve yorumlama yeteneklerini pekiştiren, liderlik becerilerini geliştiren akademik, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katıldı.

BİLGİ VE İRFANLA GELECEĞE YÜRÜDÜLER

İstanbul’da 11-18 Ağustos tarihlerinde TDV 29 Mayıs Kız Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen kız öğrenci kampı, “Bilgi ve İrfanla Geleceğe Yürüyoruz” temasıyla gerçekleştirildi. Kişisel ve akademik gelişime katkı sağlayan bu kampa, burslu ve yurtlarda kalan 194 öğrenci katıldı. Program kapsamında öğrencilerin akademik, kültürel ve sosyal becerilerinin gelişimine yönelik çeşitli etkinlikler ve seminerler düzenlendi.

ÖĞRENCİLER BİLGİ VE KÜLTÜRÜN İZİNDE

1-7 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da TDV İslam Araştırmaları Merkezi (İSAM) iş birliğiyle düzenlenen Lisansüstü Tematik Yaz Kampı, “Düşünce, Anlam ve Yorum” temasıyla gerçekleştirildi. Lisansüstü öğrencilerin akademik gelişimlerine yönelik olarak hazırlanan kampa 36 öğrenci katıldı. Akademik seminerlerin yanı sıra, İstanbul’daki önemli tarihi ve manevi mekânlara düzenlenen ziyaretlerle öğrencilerin kültürel farkındalığı artırıldı.

ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLANDI

Türkiye Diyanet Vakfı’nın düzenlediği 2024 Yaz Kampları, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerine önemli katkılar sundu. Kapsamlı programlar aracılığıyla öğrenciler, eğitim hayatlarına daha hazırlıklı hale getirilirken, katılımcılar zengin içerikli etkinliklerle dolu bir yaz dönemi geçirdi ve kamplardan memnuniyetle ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.