Dolar 38,4731
Euro 43,8184
Altın 4.093,82
BİST 9.078,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Per 17°C
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 24°C

Samsung ve LG’nin, Yapay Zekâ Tabanlı Yeni Bir Telefon İçin İş Birliği Yaptığı Ortaya Çıktı!

Samsung ve LG, yapay zekâ destekli bir akıllı telefon geliştirmek için iş birliği yaptı. Yeni telefon, Galaxy ixi-O olarak tanıtılacak.

Samsung ve LG’nin, Yapay Zekâ Tabanlı Yeni Bir Telefon İçin İş Birliği Yaptığı Ortaya Çıktı!
22 Kasım 2024 14:25
151

Samsung ve LG, akıllı telefon pazarına yönelik özel bir telefon üzerinde iş birliği yaptığı ortaya çıktı. İki Güney Koreli şirket, yapay zekâ tabanlı özelliklerle donatılmış bir cihaz geliştirmek üzere bir araya geldi. 

LG’nin telekomünikasyon kolu LG Uplus, Samsung ile birlikte yapay zekâ tabanlı bir sesli asistan olan ixi-O’yu içeren yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Üzerine çalıştıkları bu telefon yalnızca Kore’de kullanılabilecek ve dünya çapında satışa sunulmayacak.

Samsung ve LG’den yapay zekâ odaklı iş birliği

LG’nin ixi-O asistanı ile Samsung’un Galaxy AI hizmetlerini birleştirerek, kullanıcılara gerçek bir yapay zekâ deneyimi sunmayı hedefliyor. İlk etapta yalnızca LG Uplus kullanıcılarına sunulacak olan telefon, daha sonra diğer mobil operatörler tarafından da kullanılabilir olacak.

Yeni telefonun Galaxy ixi-O olarak adlandırılması ve Samsung’un Galaxy S25 serisiyle birlikte tanıtılması bekleniyor. 2025’in ilk çeyreğinde ise satışa sunulması planlanıyor. Telefonun tanıtımının ardından LG, yapay zekâ odaklı yeni iş stratejilerini duyurmak için Mart ayında Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde detaylı açıklamalarda bulunmayı planlıyor.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.