Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Kocaeli’de Filistin’e Destek Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Kocaeli’de 200’den fazla sivil toplum kuruluşunun çağrısıyla ‘Büyük Filistin Eylemi’ gerçekleştirildi. Çok sayıda kişi, kentin 3 noktasında bir araya gelerek SEKA Park’a yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe katılanlar, İzmit Körfezi’nde Türkiye ve Filistin bayrakları asılı teknelerle de destek verdi.

Kocaeli’de Filistin’e Destek Yürüyüşü Gerçekleştirildi
12 Haziran 2024 02:24
55

KOCAELİ’de çok sayıda kişi, Filistin’e destek için bir araya geldi. Kentin 3 noktasından başlayan yürüyüşlere katılanlar, SEKA Park’ta buluştu.

Kocaeli’de 200’den fazla sivil toplum kuruluşunun çağrısıyla ‘Büyük Filistin Eylemi’ gerçekleştirildi. Çok sayıda kişi, kentin 3 noktasında bir araya gelerek SEKA Park’a yürüyüş gerçekleştirdi. Bazıları İzmit Körfezi’nde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait yolcu vapurunun da bulunduğu 100’e yakın tekne ile deniz aracına Türkiye ve Filistin bayrakları asarak SEKA Park’a geldi. Yürüyüş Uçurma Tepesi’nde sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.