Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Aydın’da yangından kedisini kurtaran kadın, kurtarılmayı bekledi

Kuşadası ilçesinde bir apartmanda çıkan yangın sırasında balkonda mahsur kalan bir kadın, kedisini aşağıya atarak alevlerden ve dumandan kurtardı. Binada mahsur kalan diğer sakinler ise itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Aydın’da yangından kedisini kurtaran kadın, kurtarılmayı bekledi
11 Haziran 2024 17:52
35
İHA

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Değirmendere Mahallesi Kirazlı yolu üzerindeki bir apartmanın birinci katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede yayılan dumanlar tüm binayı sardı.

Bazı apartman sakinleri hızla dışarı çıkarken, dumandan kaçamayan diğerleri balkonlara sığındı. İhbar üzerine olay yerine Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kedisini balkondan atıp kurtarılmayı bekledi

Apartmanın üçüncü katında mahsur kalan kadın, dumandan etkilenmemek için balkona çıktı. Kucağındaki kedisini dumandan etkilenmemesi için balkondan aşağıya atan kadın, sonra itfaiye ekiplerinin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, balkonlarda ve çatıda mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Dumandan etkilenen bazı apartman sakinleri, bölgeye gelen ambulanslarda ayakta tedavi edildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.