Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

AMD’nin Yaz Oyun Paketi: Hem GPU’nuzu Yükseltin Hem de 2 Oyuna Ücretsiz Sahip Olun

Kampanyaya nasıl katılınır?

AMD’nin Yaz Oyun Paketi: Hem GPU’nuzu Yükseltin Hem de 2 Oyuna Ücretsiz Sahip Olun
11 Haziran 2024 18:26
40

AMD, bu yaz sistemlerini yükseltmek isteyen oyuncular için harekete geçiyor. Yetkili bir bayiden AMD Radeon RX 7800 XT veya Radeon RX 7700 XT ekran kartlarından birini satın alan kullanıcılar, 20 Temmuz 2024’e kadar kendi seçecekleri 2 oyuna da ücretsiz sahip olabilecekler.

Kampanyaya katılan oyuncular aşağıdaki 4 oyundan 2’sini seçebilecekler:

  • Avatar: Frontiers of Pandora
  • Starfield
  • Lies of P
  • Company of Heroes 3

Gamer’lar oyun kodlarını ve kampanyaya ilişkin tüm şartları 17 Ağustos 2024 tarihinden önce www.amdrewards.com adresini ziyaret ederek öğrenebilirler.

Bir Kupon Kodu almak için Kampanya Dönemi içinde bir Uygun AMD Ürününü bir Katılımcı Perakendeciden satın almanız gerekir. Kupon Kodu, Katılımcıya fiziksel bir kupon belgesi şeklinde veya elektronik olarak verilebilir.

Kupon Kodu satılamaz, değiştirilemez, aktarılamaz, ödül olarak verilemez veya Promosyonu Düzenleyenin açık izni olmadan Katılımcı ya da başka herhangi biri tarafından hiçbir şekilde devredilemez. Promosyonu Düzenleyen, Kupon Kodunun yasalara aykırı kullanımını durdurmak için ihtiyatı tedbir, Katılımcının diskalifiye edilmesi veya belirli bir Kupon Kodunu geçersiz kılma dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere tüm adımları atma hakkını saklı tutar. Kupon Kodunun maddi değeri yoktur.

Katılımcı, bir Uygun AMD Ürünü satın almadan önce, Kupon Kodunu temin etme konusunda bilgi almak için Katılımcı Perakendeciye başvurmalıdır.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.