Dolar 32,7682
Euro 35,0901
Altın 2.459,44
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 30°C
Per 29°C

Beşiktaş ve Trabzonsporlu futbolculardan alkış alan hareket!

Türkiye Kupası Finali’nde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, müsabakanın ardından düzenlenen törenle kupasını aldı. Maçın ardından ise gerçekleşen kupa töreninde iki takım futbolcularının birbirlerini alkışlaması sosyal medyada beğeni konusu oldu.

Beşiktaş ve Trabzonsporlu futbolculardan alkış alan hareket!
24 Mayıs 2024 00:39
29

Finali’nde ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlılar, rakibini Ghezzal, Salih Uçan ve Al-Musrati’nin golleriyle 3-2 mağlup ederek 11. kez bu organizasyonda zafere ulaştı.

Mücadelenin ardından kupa töreni de gerçekleştirildi.

Önce Trabzonspor geldi

Saha ortasında kurulan platforma ilk olarak ikinci olan geldi.

Bordo-mavili oyuncular ve teknik ekibe madalyalarını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar verdi.

İki takım birbirlerini alkışladı

Daha sonra Beşiktaşlı futbolcular ve teknik ekip hem madalyalarını hem de kupayı almak için platforma çıktı.

Bu sırada ise bordo-mavili futbolcular ve siyah-beyazlı oyuncular birbirlerini alkışladı. Ortaya çıkan bu anlar sosyal medyada gündem oldu.

Kupa Necip ve Cenk’in elinde havaya kalktı

Önce madalyalarını alan siyah-beyazlılarda Türkiye Kupası da kaptanlar Necip Uysal ile Cenk Tosun’un ellerinde havaya kalktı.

Ayrıca maçın oyuncusu da siyah-beyazlıların başarılı orta sahası Salih Uçan seçildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.