Dolar 32,7682
Euro 35,0901
Altın 2.459,44
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 30°C
Per 29°C

Edremit’te Sağanak Yağış Sonucu Yollar Sular Altında Kaldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle birçok cadde ve sokak sular altında kaldı. Mahsur kalan vatandaşların yardımına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri koştu.

Edremit’te Sağanak Yağış Sonucu Yollar Sular Altında Kaldı
23 Mayıs 2024 15:56
80

Balıkesir’in Edremit ilçesinde öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle birçok cadde ve sokak sular altında kaldı. Ani su baskınlarına hazırlıksız yakalanan sürücüler araçları ile su baskını yaşanan yollarda mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşların yardımına Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri koştu. Araçlarında mahsur kalan bebekler ve annesi ekiplerin çalışması ile kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde etkili olan sağanak yağış ile metrekareye 35 kilogram yağış düştü. İlçenin Çayiçi Caddesi, Menderes Bulvarı, Azerbaycan Bulvarı, İtfaiye Meydanı, Maşatlık Caddesi ve Sanayi Sitesi bölgesinde yollar sular altında kaldı. Su basan yollarda birçok vatandaş araçlarının içinde mahsur kaldı. İhbarlar sonrasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri mahsur kalan sürücülere ve vatandaşlara ulaştı. Sanayi bölgesinde araçlarında mahsur kalan anne ve bebekleri Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bölgede hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yağışın ise şiddetini azaltarak akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. – BALIKESİR

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.