Dolar 32,2329
Euro 34,9539
Altın 2.408,76
BİST 10.400,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Paz 33°C
Pts 32°C
Sal 30°C
Çar 28°C

Veni Vidi Göz Sağlığı Grubu’nda Kadın Liderliğinin Yükselişi: Serap Ekşi Genel Müdür Olarak Göreve Atandı

Sağlık Hizmetleri ve Yatırımlar Koordinatörü olarak bilinen başarılı yönetici Serap Ekşi, grubun Genel Müdürü olarak atandı.

Veni Vidi Göz Sağlığı Grubu’nda Kadın Liderliğinin Yükselişi: Serap Ekşi Genel Müdür Olarak Göreve Atandı
17 Mayıs 2024 09:37
43

Veni Vidi Sağlığı Grubu, kadın liderliğini destekleyerek, iş dünyasındaki kadınların artan rolüne inanıyor ve bu inancı uygulamaya koyuyor. Son olarak, grubun Hizmetleri ve Yatırımlar Koordinatörü olarak bilinen başarılı yönetici Serap Ekşi, grubun Genel Müdürü olarak atandı. Ekşi, hem şirketin gelişen yapısının hem de küresel hedeflerinin öncüsü olacak. Ekşi’nin bu önemli pozisyona getirilmesi, sadece başarılı performansının ve kapsamlı deneyiminin değil, aynı zamanda kadın liderliğine olan güvenin ve desteğin bir göstergesi olarak da görülüyor.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik mezunu olan Serap Ekşi, uzun süredir Veni Vidi Göz Sağlığı Grubu’nda çeşitli stratejik pozisyonlarda görev almıştır. Bu pozisyonlar arasında İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri ve Yatırımlar Koordinatörlüğü gibi önemli roller bulunmaktadır. Liderlik yetenekleri ve operasyonel başarısıyla dikkat çeken Ekşi’nin Genel Müdür olarak atanması, şirketin iç dinamiklerindeki güçlü değişim ve gelişimin bir yansımasıdır.

Ekşi, Veni Vidi Göz Sağlığı Grubu olarak, kadınların iş hayatındaki yerini ve önemini sadece istatistiklerde değil, aynı zamanda başarı hikayelerinin merkezinde de gördüklerini; kadrolarının %80’ini oluşturan kadın çalışanların özverisi ve çalışkanlığının şirketin büyümesinde önemli rol oynadığını vurguluyor.

Göz sağlığının her alanında hizmet sunan bir grup olarak, hasta memnuniyetine odaklı yaklaşımları ve uzman kadrolarıyla, hastalarının beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefliyorlar.

Grup, yenilikçi yaklaşımları ve güçlü liderlik modeli ile sağlık sektöründe fark yaratmayı sürdürecek.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.