Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Panathinaikos’tan flaş Fatih Terim kararı! Yunan basınından ağır eleştiri

Fatih Terim’in çalıştırdığı ve Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig Şampiyonluk Turu 9. haftasında PAOK’a 4-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybetti. Farklı mağlubiyet sonrası Yunan ekibi tecrübeli teknik adam hakkında flaş bir karar aldı. İşte detaylar…

Panathinaikos’tan flaş Fatih Terim kararı! Yunan basınından ağır eleştiri
16 Mayıs 2024 14:06
30

Fatih Terim’in çalıştırdığı ve Panathinaikos, Yunanistan Süper Lig Şampiyonluk Turu 9. haftasında PAOK’a 4-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybetti.

Mağlubiyetin ardından Yunanistan’da eleştirilere maruz kalan Fatih Terim için sürpriz bir karar alındı.

FATİH TERİM: SEZON SONUNDA ANLATACAĞIM

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim 4-1’lik PAOK yenilgisinin ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Terim, “Golü çok geç bulduk. Üçüncü bölgede golü bulana kadar ilk başta çok iyi değildik. Bazı şeyleri doğru yaptık ama ne yazık ki bireysel hatalar yapmaya ve gol yemeye devam ediyoruz. Skor tabelasında geride olduğumuzda oyun olarak çok etkileniyoruz. Bunun bir açıklaması yok. Bazı şeyler gördük ama önce Olympiakos ile maçımız var, sonra da Aris ile finalimiz var. Bu sezonun sonunda Panathinaikos taraftarlarına birçok şeyi açıklamam gerekecek.” ifadelerini kullandı.

Panathinaikos’un PAOK’a 4-1 mağlup olmasıyla birlikte Yunan basını, teknik direktör Fatih Terim’i ağır sözlerle eleştirdi.

BAŞKAN, BAŞKA HOCA GETİRME KARARI ALDI’

Yunan basınından Sportal’da yer alan o haberde, ‘Birkaç gün önce Başkan Yiannis Alafouzos, baskıların ardından Fatih Terim’i gönderip yerine başka bir teknik direktörü getirme kararı aldı. Yöneticiler ve takımdakiler, aynı zamanda soyunma odasındaki atmosferi de biliyorlar. Birçok oyuncu artık Türk koça inanmıyor. Ve bazıları bunu sahadaki görüntüleriyle gösteriyor.

‘HİÇBİR TEKNİK DİREKTÖR BU YÜKÜ İSTEMEDİ’

‘Başkan Alafouzos bir çözüm aradı ancak bulamadı. Başka bir deyişle, ligde PAOK ve Olympic ile oynanan maçlarda ve tabii ki kupa finalinde takımı ‘çalıştıracak’ bir teknik direktör aradı. Ancak masaya gelenlerin hiçbiri, psikolojik olarak da çökmüş bir takımda bu yükü taşımaya istekli değildi.’

SDNA: ‘TÜYLER ÜRPERTİCİ BİR UTANÇ’

SDNA’da yer alan haberde ise yine Terim için çarpıcı ifadeler kullanıldı. ‘Çürüyen bir takımın üzücü fotoğrafı’ başlıklı haberde şu ifadelere yer verildi; ‘Her yönden terk edilmiş bir takımın, durumun tek doğru tanımı olarak zaten felaketle ‘damgalanmış’ bir sezonda, üçüncü olmak ve bunun tadını çıkarmak için bir galibiyet için savaşacağı an geldi.

Tüyler ürpertici bir utanç. Sadece PAOK karşısındaki yenilgi için değil, 10 Panathinaikoslu’dan 9’u zaten bunu bekliyordu. Trefoil’deki genel tablo ve durum için. Sezona avantajlı başlayan bu takım, 2,5 yıldır devam eden’ çabanın fişini çekmeye karar verdi ve hoca değişikliği kararı verdi. Boşluk, utanç, gariplik, camianın 14 yıldır nefret ettiği aynı durum.

AYRILIK KARARI!

Yunan gazeteci Giannis Chorianopoulos’in haberine göre; Panathinaikos’ta teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.