Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Oyuncu Pınar Deniz, Cannes’a hazırlanıyor! İddialı tarzına yorum yağdı

Cannes’a giden Türk isimler arasında olan ünlü oyuncu Pınar Deniz, hazırlık aşamasını paylaştı.

Oyuncu Pınar Deniz, Cannes’a hazırlanıyor! İddialı tarzına yorum yağdı
16 Mayıs 2024 12:22
33

Yargı’da hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle şu sıralar dikkat çeken Pınar Deniz, bu yıl 77’ncisi düzenlenen Film Festivali’nde onur konuğuydu.

İddialıydı

Kendisi gibi Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan ünlü isim, tarzı ve stiliyle sosyal medyada da gündeme geldi. Deniz, bu sefer pantolon-büstiyer kombiniyle dikkat çekti.

Hazırlık anlarını da paylaşan oyuncunun derin dekoltesini sık sık kontrol etmesi gözlerden kaçmadı. Hazırlık pozlarında Pınar Deniz’in dekoltesinde sürekli bir el olması dikkat çekti.

“O el Kaan Yıldırım mı?”

Takipçileri “O el Kaan Yıldırım mı?” diye sordu.

Pınar Deniz, daha önce de Cannes Film Festivali’ne katılmış ve elçisi olduğu markanın temsilcisi olarak kırmızı halıda ünlü tasarımcı Özgür Masur imzalı bir elbiseyle boy göstermişti.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.