Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Montella’dan milli futbolcuya büyük övgü: Dünyanın en iyisi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu için övgü dolu ifadeler kullandı. Montella, Hakan’ın mevkisinde belki de dünyanın en iyisi olduğunu söyledi.

Montella’dan milli futbolcuya büyük övgü: Dünyanın en iyisi
16 Mayıs 2024 14:24
34

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yaklaşan EURO 2024 ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

World Soccer dergisine konuşan İtalyan teknik adam, 2024 Avrupa Şampiyonası’nın Almanya’da düzenlenmesinin Türkiye için avantaj olduğunu belirtti.

Montella, göreve Hırvatistan galibiyetiyle başlamasının getirdiği ivmeden iyi yararlandıklarını belirterek, “İlk amacımız turnuvaya katılmaktı ve bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Şampiyonanın Almanya’da düzenlenmesinin Türk taraftarlar için özel olacağını vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, turnuvada kendilerini Türkiye’de gibi hissedeceklerinden emin olduğunu da kaydetti.

“Son maçlarda alınan istenmeyen sonuçlara rağmen Türkiye’nin, turnuvadan umutlu olmak için yeterli nedenleri var” ifadeleri kullanılan dergide, A Milli Takım teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın Hakan Çalhanoğlu için de övgü dolu ifadeler kullandı.


“HAKAN ÇALHANOĞLU BELKİ MEVKİSİNİN EN İYİSİ”

Hakan Çalhanoğlu’na yöneltilen olumsuz eleştirilere çok şaşırdığını dile getiren Montella “Hakan şu an mevkisinde sadece İtalya’nın değil belki dünyanın en iyisi ve müthiş bir oyun okuma zekasına sahip” ifadelerini kullandı.

Şampiyonanın favorileri konusunda ev sahibi Almanya’nın yanı sıra İngiltere ,Belçika ve İspanya’nın şansının yüksek olduğunu belirten Montella, Fransa’nın ise bu takımlar arasında bir adım daha önde olduğunu dile getirdi.

Dergide ayrıca 49 yaşındaki çalıştırıcının 4-2-3-1 sistemi ile oynamak istediği ve geçiş oyununa yatkın isimleri 11’de değerlendirmeyi amaçladığı yazıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.