Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara uslu durmuyor! Sere serpe poz verdi

5 çocuk annesi Wanda Nara, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Nara, son pozunu üstsüz verdi.

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara uslu durmuyor! Sere serpe poz verdi
16 Mayıs 2024 09:06
31

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla her gün gündem olmayı başarıyor.

Geçtiğimiz haftalarda eşiyle erotik klip çekip, artık +18 içerikler üreteceğini duyuran Nara, dediğini yaptı.

Üstüne hiçbir şey giymedi

17 milyon takipçisi bulunan ve sık sık cesur pozlarıyla gündeme gelen Nara, son olarak üstüne hiçbir şey giymediği fotoğrafını paylaştı. Nara’nın bu paylaşımı, takipçilerinden karışık tepkiler aldı.

5 çocuğu var

Wanda Nara’nın toplamda beş çocuğu vardır. Arjantinli futbolcu Maxi López ile ilk evliliğinden üç çocuğu bulunmakta. İkinci evliliğini Arjantinli futbolcu ile yaptıktan sonra bu evlilikten iki çocuğu daha oldu. Toplamda beş çocuğuyla aile yaşamını sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.