Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Kahraman’ın Öz Babasını Keşfi

Kahraman, öz babasının gerçek kimliğini öğrenince annesiyle zorlu bir yüzleşme yaşar. Sezai’yi babası olarak kabul etmeye çalışan Kahraman, aile bağlarının kan bağından daha fazlası olduğunu anlar. İpek, Oltan’a karşı kozunu kaybedince saldırganlaşmaya başlar. Selin ve Tolga ise mutlu bir döneme adım atar. Güzide, kayıp oğlunu araştırırken şüpheleri artar. Sezai’nin öğrendiği gerçekler ise ilişkisini tehlikeye atar. Sarsılan Sezai, Güzide’yi kaybetmemek için mücadele etmeye hazırlanır.

Kahraman’ın Öz Babasını Keşfi
16 Mayıs 2024 15:41
42

69.Bölüm Özeti:

Öz babasının gerçek kimliğini keşfeden Kahraman, annesiyle zorlu bir yüzleşme yaşar. Bu sefer de Sezai’yi babası olarak görmeye çalışan Kahraman, gerçek aile duygusunun kan bağından ibaret olmadığını anlayacaktır.

Oltan’a karşı kozunu kaybeden İpek, gittikçe saldırganlaşmaya başlar. Kabus gibi günler atlatan Selin ve Tolga ise mutlu bir döneme yelken açar.

Kayıp oğlunu araştırırken bir kez daha duvara toslayan Güzide, bir şeyler döndüğünden şüphelenmeye başlar.

Sezai’nin yeni öğrendiği gerçekler Kadriye ile ilişkisini dönülmez bir yola sokar. Yaşanan gelişmeler karşısında sarsılan Sezai, yaşama sebebi olan Güzide’yi kaybetmemek için son bir mücadele vermeye hazırlanır.

YouTube video player” width=”560″>

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.