Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Galatasaray’da Berkan Kutlu kararı! Sözleşmesi…

Son dakika spor haberi: Trendyol Süper Lig’de şampiyonluğa koşan Galatasaray’da iç transferde de hareketlilik yaşanıyor. Kiralandığı Genoa’dan bu sezonun devre arasında takıma dönen Berkan Kutlu, son oynanan Fatih Karagümrük maçında attığı golle takımına galibiyeti getirmişti. Teknik direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda Berkan Kutlu hakkında karar verildi. İşte detaylar…

Galatasaray’da Berkan Kutlu kararı! Sözleşmesi…
16 Mayıs 2024 12:07
29

Trendyol Süper Lig’de derbi haftası geldi çattı. Lider Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak ve en az 1 puan alması halinde 24. şampiyonluğunu ilan edecek.

Pazar günü 53 bin 798 seyirci kapasiteli RAMS Park’ta oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi bilet krizi yaşanıyor.

41 bin kombineli taraftarı olan sarı-kırmızılılar, 2650 bileti ise misafir takıma verdi.

BİLETLER TÜKENDİ
Geriye fiyatları 1300 ila 30 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip 8-9 bin civarında bilet kalırken talebin 100 bin üzerinde olduğu belirtildi.

Bu durum sarı-kırmızılı yönetimi de zora soktu. Galatasaraylı futbolcuların bile yakınları için bilet bulmakta zorlandığı öğrenildi.

Gözünü derbiye çeviren Cimbom’da iç transferde de flaş gelişmeler yaşanıyor…

BERKAN KUTLU KARARI!
Mevcut oyuncularla ilgili kararlar veren sarı-kırmızılılarda Berkan Kutlu’nun son durumu belli oldu.

26 yaşındaki orta saha, bu sezon sol bek ve stoperde de görev yaptı. Genoa’ya kiralık giden Berkan, Ocak ayında İtalya’dan Florya’ya dönmüştü.

Bu sezon ligde 18 maça çıkan Berkan Kutlu, takıma 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Söz konusu karşılaşmaların 7’sinde ilk 11’de yer aldı. Ayrıca 6 Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Avrupa Ligi, 3 Türkiye Kupası maçı ve Süper Kupa finalinde ter döktü.

A TAKIMIN EN AZ KAZANAN OYUNCUSU
Fatih Karagümrük karşısında galibiyeti getiren golü atan Berkan Kutlu, 8 milyon TL garanti ücretle A takımın en az kazanan oyuncusu konumunda.

YÖNETİMDEN BERKAN İÇİN ZAM KARARI
Sabah’ın haberine göre; Yerlilerden Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper, Abdülkerim ve Kaan Ayhan’ın sözleşmesini yenileyen sarı-kırmızılı kulüp, Berkan’ın ücretinde de iyileştirmeye gitmeye hazırlanıyor.

2 yıl daha sözleşmesi bulunan Berkan Kutlu’dan hocası Okan Buruk memnun. Deneyimli teknik adam oyuncusunu takımda tutmayı planlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.