Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Elazığ’da özel bireyler Kürsübaşı etkinliğinde eğlendi

Elazığ’da El-Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen ‘kürsübaşı’ etkinliğinde, 10-16 Mayıs Engeliler Haftası çerçevesinde özel bireyler ve aileleri doyasıya eğlendi. Dernek Başkanı Onur Şahin, programın amacının destek olmak olduğunu belirtirken, kurum yetkilisi Ezgi Bal da engelli ve özel bireylere yönelik düzenlenen etkinlikler için teşekkür etti.

Elazığ’da özel bireyler Kürsübaşı etkinliğinde eğlendi
16 Mayıs 2024 15:42
17

Elazığ’da özel bireyler, El-Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen “kürsübaşı” etkinliğinde doyasıya eğlendi.

10-16 Mayıs Engeliler Haftası çerçevesinde El-Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından özel bir eğitim ve rehabilitasyon merkezinde Kürsübaşı etkinliği düzenlendi. Elazığ ve Harput yöresine ait türkülerin seslendirildiği programda özel bireyler ve aileleri doyasıya eğlendi.

Engelliler Haftası’na istinaden özel bireylere yönelik program düzenlediklerini dile getiren Dernek Başkanı Onur Şahin, “Bugün de Kürsübaşı etkinliği düzenledik. Bir nebze de olsa destek olabilmek amacıyla program yaptık. Buradaki kardeşlerimizle çok güzel bir gün geçirdik. Hep birlikte eğleniyoruz” dedi.

Kurum yetkilisi Ezgi Bal da, “Engelli ve özel bireylerimize yönelik müzik ve eğlence etkinlikleri düzenlendi. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Tüm engellilerin ve özel bireylerin Engelliler Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu. – ELAZIĞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.