Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Android 15 Beta 2 Yayınlandı

Google bugün Android 15 Beta 2 sürümünü yayınladı. Yeni sürüm Pixel modellerinin yanı sıra Honor, iQOO, Lenovo, Nothing, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Tecno, Vivo ve Xiaomi gibi markaların telefon, tablet ve katlanabilir form faktörleri için de …

Android 15 Beta 2 Yayınlandı
16 Mayıs 2024 15:58
44

Google bugün Android 15 Beta 2 sürümünü yayınladı. Yeni sürüm Pixel modellerinin yanı sıra Honor, iQOO, Lenovo, Nothing, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Tecno, Vivo ve Xiaomi gibi markaların telefon, tablet ve katlanabilir form faktörleri için de yayınlandı. Google’ın  zaman çizelgesine göre bir sonraki beta haziran ayında, son beta ise temmuz ayında yayınlanacak ve ardından herkese açık sürümün zamanı gelecek.


Android 15 Beta 2 sürümüyle beraber özel alan özelliği bizi karşılıyor. Özellik sayesinde hassas uygulamaları ekleyebileceğiniz ayrı bir alan oluşturabileceksiniz. Özel alan kilitlendiğinde bu uygulamalar son kullanılanlar görünümünden, bildirimlerden, ayarlardan ve diğer uygulamalardan gizlenir.

https://www.technopat.net/wp-content/uploads/2024/05/Android-15-Beta-2-Ozel-alan.mp4

Ayrıca pilin gereksiz yere tükenmesini önlemek için uygulamaların altı saatten fazla aktif olarak çalışamayacak olması da yeni bir özellik olarak öne çıkıyor. Büyük ekranlarda çoklu görev özelliği ise uygulamalar arasında hızla geçiş yapmak için görev çubuğunu ekrana sabitlemenize olanak tanıyarak geliştirildi. Yıllardır bazı üçüncü parti görünümlerde yapılabildiği gibi favori bölünmüş ekran uygulama kombinasyonlarınızı hızlı erişime kayıt edebileceksiniz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.