Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Adıyaman Atakent Çok Programlı Lisesi’nde düzenlenen futbol turnuvasının galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu

Adıyaman Atakent Çok Programlı Lisesi’nde düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasının galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen turnuvada 12 takım ve 96 öğrenci yer aldı. Yaklaşık 2 hafta süren turnuvada Gümüşkaya Spor Takımı, Palaş Spor Takımı’nı yenerek birinci oldu. Turnuva sonunda derece alan takımlara ödülleri verildi.

Adıyaman Atakent Çok Programlı Lisesi’nde düzenlenen futbol turnuvasının galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu
16 Mayıs 2024 15:28
43

Adıyaman Atakent Çok Programlı Lisesinde düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasının galibi Gümüşkaya Spor Takımı oldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Atakent Çok Programlı Lisesinde sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. 12 Takım, 96 öğrencinin yer aldığı turnuvanın koordinatörlüğünü okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Seda Özsoy yaptı.

Yaklaşık 2 2 hafta süren turnuvada öğrenciler birincilik için kıyasıya mücadele etti. 12 Takımın yarıştığı turnuvada Palaş Spor Takımı ile Gümüşkaya Spor Takımı finale kaldı. Final maçında ise Gümüşkaya Spor Takımı galip gelerek turnuvanın birincisi oldu.

Turnuvanın oldukça güzel geçtiğini dile getiren öğrenciler ve Turnuva Koordinatörü Seda Özsoy, “Gerçekleştirilen turnuva oldukça güzel ve olumlu geçti. Bu tür turnuvanın yapılması herkese moral ve motive oldu. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun ve Okul Müdürümüz Kadir Ekici’ye teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından derece alan takımlara ödülleri verildi. – ADIYAMAN

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.