Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Ernest Muçi: En iyisini yapmaya çalışacağız

Beşiktaş forması giyen Ernest Muçi, Ankaragücü karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “Odaklanacağız, geçmişi unutup mümkün olduğunda en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.

Ernest Muçi: En iyisini yapmaya çalışacağız
20 Nisan 2024 00:26
27

Süper Lig’de 33. hafta karşılaşmasında ile Ankaragücü karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlılar sahasında oynadığı mücadeleyi 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Beşiktaşlı Ernest Muçi, Ankaragücü galibiyetinin ardından konuştu.

“En iyisini yapmaya çalışacağız”

Muçi, “Biz iyi, kaliteli bir takımız. Kolay gol yeme sıkıntısını yaşıyorduk. Bugün onu yapmadık. Böyle devam edeceğiz. Odaklanacağız, geçmişi unutup mümkün olduğunda en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.

“Takım olarak iyi oynadık”

Arnavut yıldız sözlerine, “Bugün oynadığım pozisyonda, elimden geldiğince katkı vermeye çalıştım. Boşluklardan faydalanmaya çalıştım. Ama takım olarak iyi oynadık. Bu standardı korumalıyız. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmeliyiz” diye devam etti.

Taraftara teşekkür

Muçi, son olarak, “Taraftar ilk günden beri bana çok büyük destek gösteriyor. Onlara teşekkür ederim. Daha fazlasını verebilmek için çalışıyoruz. Kalan maçlarda onları ve kendimizi mutlu etmek için tüm maçları kazanmaya çalışacağız.” sözlerini sarf etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.