Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Windows 11’i optimize etmeyi kolaylaştıran WinToys uygulaması güncellendi

Windows 11’i optimize etmenizi kolaylaştıran ve çok bilinmeyen bazı ayarlara kolay erişim sağlayan popüler üçüncü taraf uygulama WinToys, yeni güncellemesi ile artık çok daha yetenekli.

Windows 11’i optimize etmeyi kolaylaştıran WinToys uygulaması güncellendi
19 Nisan 2024 14:36
34

Windows 11’in bazı çok bilinmeyen ayarlarını güvenli ve kolay bir şekilde değiştirmenin ve optimize etmenin bir yolu olarak sunulan WinToys uygulaması, 1.3 versiyonu ile yıllık güncellemesini aldı. Bu son güncellemeyle beraber popüler üçüncü taraf uygulama, bilgisayarınızın bakımını yapabilmeniz için birkaç kullanışlı seçenek geliyor.

Örneğin WinToys, artık bilgisayarınızı sürekli olarak uyku modundan uyandıran işlemleri durdurabiliyor. Ayrıca bellek incelemesi için bir kısayola sahip ve otomatik uygulama güncellemelerini açıp kapayabiliyorsunuz. Elbette yenilikler bunlarla sınırlı değil.

Microsoft Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz WinToys’un değişiklik kayıtlarında belirtildiği üzere, eklenen yeni özellik ve işlevlerin yanı sıra pek çok optimizasyon ve hata düzeltmesi de yeni güncellemeyle beraber kullanıma sunuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.