Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Fenerbahçe Jose Mourinho ile temasa geçti, peki ne zaman geliyor; işte yanıtı

Fenerbahçe Konferans Ligi’nden elenmesinin ardından büyük teknik direktör Jose Mourinho ile ciddi anlamda temasa geçti. Konunun detayları haberimizde.

Fenerbahçe Jose Mourinho ile temasa geçti, peki ne zaman geliyor; işte yanıtı
19 Nisan 2024 02:20
74

Jose Mourinho sonunda Fenerbahçe futbol takımının başına geçiyor. Peki deneyimli teknik direktör ne zaman geliyor?

Fenerbahçe baştan sona üstün oynadığı maçı, penaltılar sonucu kaybederek yunan temsilcisi Olympiakos’a elendi.

Bu elenme sonrasında Jose Mourinho ismi Fenerbahçe kulislerinde daha yüksek sesle duyulmaya başladı.

Aslında Fenerbahçe’nin Jose Mourinho’ya olan ilgisi yeni değil. Fakat takım hem ligde, he de konferans liginde ilerlerken kafaların karışması istenmedi.

Lakin bugün gelen hezimet bardağı taşıran son damla oldu. Ligde ağır aksak Galatasaray’ın ardından 2. Poziyonda yer alan sarı lacivertli ekip, konferans liginden elenti.

Maça damga vuran an ise Dzeko ve İrfan Can Kahveci’nin oyundan alınmasıydı. İki oyuncu da o ana kadar son derece iyi oynuyordu. Fakat İsmail Kartal iki oyuncuyu da oyundan alarak herkesi şaşırttı.

Uzatma anlarında İsmail Kartal’ın penaltılar için oyuna dahil ettiği isimlerin de penaltıları kaçırması, faturanın teknik adama kesilmesine zemin hazırladı.

Bu olumsuz tablo Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’nin başına geçeceği iddialarını daha da kuvvetlendirdi.

Peki Portekizli teknik adam Türkiye’ye ne zaman gelecek?

Fenerbahçe’nin bu işi uzatmak istemediği ve gerekirse ligin geri kalan bölümünü de Jose Mourinho ile tamamlamak istediği iddia ediliyor.

Tabi ki bunlar kulis dedikoduları, Fenerbahçe ya da Jose Mourinho’dan resmi bir açıklama gelmeden yorum yapmak çok doğru olmayacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.