Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Todd Howard Fallout Dizisinin Kanon Olduğunu Teyit Etti

Dizinin atladığı oyun olmamış

Todd Howard Fallout Dizisinin Kanon Olduğunu Teyit Etti
18 Nisan 2024 13:23
108

Başlamadan uyarıyorum, yazının devamında hem Fallout dizisi hem de oyunları için spoiler’lar olacak. O yüzden eğer diziyi izlemediyseniz ya da oyunları oynamadıysanız buradan sonrasını okumamanızı rica ediyorum. Kalanlar ile Todd Howard’ın açıklamalarına yakından bakalım.

Fallout dizisi şimdiden epey ses getirmiş durumda. Öyle ki dizinin ardından oyunların oyuncu sayıları da tavana vurdu. Fakat külliyata hakim kişiler, dizinin oyunlar ile olan bağlantısını da çözmeye çalışıyor.

  • Fallout Dizisi, Fallout Serisinin Zaman Çizelgesinde Nereye Düşüyor?

Bildiğiniz gibi dizide New California Republic’in başkenti olarak bilinen Shady Sands’in patlatıldığını görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde IGN’e konuşan Howard, dizide yaşanan her şeyin hikayenin parçası olacağını doğruladı. New Vegas’tan 25, Fallout 4’ten ise 10 yıl sonrasını konu alan dizinin yansımalarını yeni oyunlarda göreceğiz. Yani Shady Sands, yeni Fallout oyununda olmayacak.

Şehrin patlatılması konusunda dizinin yapımcıları ile istişare ettiklerini dile getiren Howard, konu hakkında şu ifadeleri kullanıyor: “Bu konnuyu birlikte konuştuk ve hikaye için oldukça önemli bir an olduğuna karar verdik. Bazı yerlerde kafalar karışıyor olabilir fakat New Vegas da dahil tüm Fallout oyunlarında yaşanan olaylar dizide gerçekleşmiş halde.”

Dizinin etkilerini ise gelecek oyunlarda görebileceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.