Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Redmi Pad Pro globalde ne zaman tanıtılacak ve özellikleri nasıl olacak?

Xiaomi, Redmi Pad Pro modelini globale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son bilgilere göre, lansmanın çok yakında yapılacağı ve Çin ve global varyantları arasında teknik bir farklılık olmayacağı belirtiliyor. Redmi Pad Pro’nun teknik özellikleri arasında 12.1 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 işlemci, 8 GB RAM, 256 GB dahili depolama, 10,000 mAh batarya kapasitesi gibi özellikler bulunuyor.

Redmi Pad Pro globalde ne zaman tanıtılacak ve özellikleri nasıl olacak?
18 Nisan 2024 13:45
30

Xiaomi cephesinde geçtiğimiz günlerde görücüye çıkan Redmi Pad Pro modelinin globale getirilmesi için çalışmalar sürüyor. Son gelen bilgilere göre Çinli marka kullanıcıları çok fazla bekletmeyecek. Peki Redmi Pad Pro globalde ne zaman tanıtılacak ve özellikleri nasıl olacak? İşte ayrıntılar!

Redmi Pad Pro özellikleri ve global tanıtım tarihi

Yaklaşan Redmi Pad Pro, 2405CRPFDL model numaralarıyla FCC veri tabanında göründü. Liste tabletle ilgili herhangi bir teknik özellik detayını ortaya çıkarmazken, lansmanın ise çok yakında yapılacağına dair önemli detayları veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.