Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Bu oyun, daha çıkmadan Steam’in en çok satanı oldu!

Steam’de neden herkes Smite 2 satın alıyor? Yeni MOBA oyunu henüz oynanabilir olmadan listeleri altüst etti.

Bu oyun, daha çıkmadan Steam’in en çok satanı oldu!
17 Nisan 2024 00:41
73

Steam, aksiyondan simülasyona kadar birçok oyuna yer veriyor. Bu da en çok satanlar listesinin sürekli değişmesine yol açıyor. Ancak bir MOBA oyunu daha erişime açılmadan en çok satanlar listesinde birinci sıraya yükseldi. Steam’de neden herkes Smite 2 satın alıyor?

Steam’de neden herkes Smite 2 satın alıyor?

Hi-Rez Studios tarafından geliştirilen Smite 2, daha piyasaya çıkmadan Steam’de listeleri altüst etmeyi başardı. İlk olarak 2014 yılında ortaya çıkan MOBA serisi, 2024 yılında yenilenmeye hazırlanıyor. Yeni oyun ise Steam’in en çok satanlar listesinde zirveye yerleşti.

Smite 2 geçtiğimiz günlerde Steam’de 18 ila 60 dolar arasında değişen fiyatlar ile piyasaya sürüldü. Founders, Deluxe ve Ultimate Founders sürümlerinin büyük ilgi çektiği görüldü. Bu paketler, oyun içi bonuslar ve ödüllerin yanı sıra kapalı testlere katılma fırsatı veriyor.

Smite 2 satışa çıkmış olmasına rağmen şu anda oynanabilir değil. Yeni MOBA oyununun 2024’ün ortasına kadar açılması beklenmiyor. Ancak Founders Edition paketlerinin piyasaya sürülmesinden bu yana, Steam en çok satanlar listesinde 1 numaraya yükseldiğini söylemek mümkün.

Founders Edition paketlerinin Epic Games Store, Xbox ve PlayStation mağazalarından da satın alınabildiğini belirtelim. Bu sürümlere sahip olan oyuncular, Mayıs ayında başlaması planlanan ilk kapalı alfa testine erişim hakkı elde edecek.

Diğer oyuncuların ise sosyal medya duyurularıyla alfa testlerine katılması bekleniyor. Ancak satışlar, tam olarak çıkış yapmasının yıllar süreceği bir oyun için oldukça dikkat çekici duruyor.

Smite, 2014’teki lansmanından bu yana 40 milyondan fazla oyuncuya ulaşmayı başardı. Smite 2 ise Unreal Engine 5 ile sıfırdan geliştirildi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.