Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Zekiye Tekin, Pazaryeri Belediye Başkanlığına ikinci dönemde başladı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde AK Parti adayı olarak girdiği 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde belediye başkanlığını kazanan Zekiye Tekin, mazbatasını alarak ikinci döneminde göreve başladı. Mazbatasını Bozüyük Adliyesi’nde alan Tekin, ilçesi için güzel hizmetler yapmak istediğini belirtti. Tekin’in yanı sıra partisinden İl Genel Meclisi Üyesi Mayir Küçük, Belediye Meclisi Üyeleri Büşra Kanat, Özcan Özkar ve Selami Özdil de mazbatalarını aldı.

Zekiye Tekin, Pazaryeri Belediye Başkanlığına ikinci dönemde başladı
4 Nisan 2024 10:42
27

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde AK Parti adayı olarak girdiği 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde belediye başkanlığını kazanan 46 yaşındaki Zekiye Tekin, mazbatasını alarak ikinci döneminde göreve başladı.

Bozüyük Adliyesi’ne partililerle gelen Tekin’e mazbatasını, İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Elif Yavuz Altıntaş takdim etti.

Tekin, burada yaptığı açıklamada, çok duygulu olduğunu, ilçesi için güzel hizmetler yapmak istediğini söyledi.

Zekiye Tekin ile partisinden İl Genel Meclisi Üyesi Mayir Küçük, Belediye Meclisi Üyeleri Büşra Kanat, Özcan Özkar ve Selami Özdil de mazbatalarını aldı.

2004 yılında sekreter olarak girdiği belediyede, bağımsız olarak 2019 seçimlerinde 1596 oy ile başkan seçilen Tekin, 1 yıl sonra AK Parti’ye geçmişti. 31 Mart 2024 seçimlerinde AK Parti adayı olarak seçime giren Tekin, en yakın rakibine 71 oy fark atarak tekrar başkan seçilmişti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.