Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı’nda, yatırımcı kuruluşların faaliyetleri değerlendirildi ve sorunların çözümü için koordinasyon sağlandı. Toplantıda sunumlar yapıldı ve talep/öneriler sunuldu.

Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı Gerçekleştirildi
4 Nisan 2024 11:11
29

Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı gerçekleştirildi.

İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı 1. Dönem Toplantısı, Vali Recep Soytürk başkanlığında Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda konuşan Vali Soytürk, “Bu dönemki toplantımızda yatırımcı kuruluşlarımızın faaliyetlerinin hem üç aylık bir değerlendirmesi yapılacak olup, dönem içinde kuruluşlarımızın karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunların çözümleri ile birlikte koordinasyonu gerektiren hususlar görüşülecektir. Yatırımcı kuruluşlarımızdan alınan raporlar doğrultusunda hazırlanan değerlendirme raporunda, ilimizde toplam 288 projenin bulunduğu görülmektedir. Bu projelerden bir kısmı tamamlanmış, bir kısmı ihale aşamasında, bir kısmı da devam etmektedir. Sektörel olarak ise ilimiz projeleri, 78 tarım, 7 madencilik, 17 enerji, 37 ulaştırma-haberleşme, 94 eğitim, 19 sağlık ve 36 adet ise diğer kamu hizmetleri projeleri olarak dağılım göstermiştir. Yatırımcı kuruluşlarımızın koordinasyonu gerektiren konuları var ise kısaca dile getirmek üzere söz vereceğim, koordinasyon konuları bittikten sonra toplantımız sonlandırılacaktır. Toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Vali Soytürk’ün konuşmasının ardından Bölge Müdürlükleri yatırımlar hakkında sunum yaptı.

Talep ve önerilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, kurum müdürleri, İl Planlama ve Koordinasyon Müdür V. Varol Çömez katıldı. – TEKİRDAĞ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.