Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

İsmail Kartal’dan kadro tercihleri hakkında sorulan soruya tepki

Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti ve zirve takibini sürdürdü. Galibiyetin ardından teknik direktör İsmail Kartal, kadro tercihleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal’dan kadro tercihleri hakkında sorulan soruya tepki
4 Nisan 2024 01:11
38

Trendyol Süper Lig 31. haftasında Fenerbahçe sahasında Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti.

Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Djiku, 51. dakikada Edin Dzeko, 70. dakikada Dusan Tadic ve 85. dakikada Serdar Dursun kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 82’e yükselterek zirve takibini sürdürdü.

Galibiyetin ardından teknik direktör İsmail Kartal basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

‘Yedek kulübesinde kimler var? İyi baktınız mı?’

“İlk 11’de kimler var, yedek kulübesinde kimler var? İyi baktınız mı? Bu soruyu bana soruyorsunuz ama iyi baktınız mı oraya? Kaç tane Türk vardı yedek kulübesinde? İki tane! Serdar Dursun ve Çağar Söyüncü vardı. Diğerleri genç çocuklar. Sahada 3 Türk oyuncuya bir şey olsa, yerlerine sokacağımız Türk oyuncu yok. Sakatlık, değişiklik olmasına yönelik elimizin rahat olması için İrfan’ı oynattık. Futbolda hata da olabilir. Hatasını da telafi etti. Çok iyi oynadık biz. İki top direkten döndü. Çok farklı da maç bitebilirdi.”

‘Krizleri ekip olarak iyi yönettik’

“Kriz yönete yönete, krizleri nasıl yöneteceğimi biliyorum. Krizleri ekip olarak iyi yönettik. Motivasyonu yükselttik. Taraftarlarımıza ve camiamıza, Fenerbahçe’nin nasıl oynadığını gösterdik. Taviz vermeden yolumuza devam etmemiz gerektiğini anlattım. Çok güçlü oynayarak bunu yaptık, oyuncularımıza teşekkür ederim”

‘Ceza beklemezken, iki oyuncumuz ceza aldı’

“Ceza almayı beklemiyorduk. Dünyada çıkan haberleri gördünüz. Yine bir ilk bize oldu. Ceza beklemezken, iki oyuncumuz ceza aldı. İtiraz ettik. Bakalım ne çıkacak. Bazı oyuncular bu olaylara ilk kez şahit oldu. Yabancılar özellikle şaşkın, karamsar ve üzgündü. Konuştuk, hepsi iyi durumda”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.