Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Hatay’da depremzede çocuklar yerli Örümcek Adam ile buluştu

Örümcek Adam kostümüyle şehir şehir gezen vatandaş, bu kez deprem bölgesine giderek depremzede çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Hatay’da depremzede çocuklar yerli Örümcek Adam ile buluştu
4 Nisan 2024 12:09
34
DHA

Yerli Örümcek Adam bu kez Hatay’da…

81 ili gezmek için yola koyulan ve yerli Örümcek Adam olarak bilinen vatandaş, şehir şehir gezerek renkli görüntüleri ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Deprem bölgesine gitti

İzmir’den yola çıkan 32′ inci şehir olarak İskenderun’a gelen Ayaz Koç, Şehit Pamir Caddesi üzerinde insanlara çocuklara dokunarak onlara sohbet edip yüzlerini güldürmeye çalıştı.

çocuklarla oyunlar oynayarak eğleceli vakit geçiren Koç, yaşadığı anları anlattı.

“Depremzede çocukların yüzlerini güldürmek için gayret gösteriyorum”

Anne ve babasına kendisine bir “örümcek adam” kostümü aldırttığını depremden iki gün sonrada yollara düştüğünü anlatan Koç, ” 5 kentte kaldım. Diyarbakır’da bana bir konteyner verildi. Orada çocuklara programlar hazırlayıp oyunlar oynattım. Depremzedelere yemek yaptım. Arama kurtarma çalışmalarına katıldım. Deprem gerçekten üzücü bir olay. Allah bir daha yaşatmasın. Ardından yoluma devam ederek depremin vurduğu illeri ziyaret ederek buralarda çocukların yüzlerini güldürmek için gayret gösteriyorum.” dedi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.