Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın boşanma sebebi ortaya çıktı

2015 yılında nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın boşanma sebebi olarak Esra Akpınar ile yakınlaşma iddiaları ortaya çıktı. Şakrak’ın, ‘Maviye Sürgün’ dizisinin setinde tanıştığı Akpınar ile ilişkisi olduğunu söylediği belirtildi. Akpınar ise bu iddiaları yalanlayarak, Şakrak ile 4 aydır birlikte olduklarını açıkladı.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın boşanma sebebi ortaya çıktı
4 Nisan 2024 00:54
35

2015 yılında nikah masasına oturan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak geçen sene boşanmıştı.

Şakrak’ın ‘Maviye Sürgün’ dizisinin setinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaştığı için Düvenci’ye boşanmak istediğini söylediği iddia edildi.

Menajerlik ve oyunculuk yapan Esra Akpınar ile Bülent Şakrak’ın görüşmeye devam ettiği ancak ilişkilerini basından uzak tutmayı tercih ettikleri de konuşulanlar arasında…

“BÜLENT ŞAKRAK’LA 4 AYDIR BİRLİKTEYİZ”

Söylentilerin ardından Esra Akpınar, ‘Aramızda Kalmasın’ adlı magazin programının sunucusu Müge Dağıstanlı’ya yaptığı açıklamada “Bülent’le son 4 aydır birlikteyiz. Ceyda Düvenci ile evliliğin bitme sebebi asla ben değilim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.