Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Bandırma Ticaret Odası Ramazan Yardımlarına Devam Ediyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde her yıl Oda ve Borsalar tarafından yapılan Ramazan yardımları bu yıl da devam etti. Bandırma Ticaret Odası, geleneksel Ramazan yardımları kapsamında ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya devam ediyor.

Bandırma Ticaret Odası Ramazan Yardımlarına Devam Ediyor
4 Nisan 2024 00:37
28

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde her yıl Oda ve Borsalar tarafından yapılan Ramazan yardımları bu yıl da devam etti.

Bandırma Ticaret Odası, geleneksel Ramazan yardımları kapsamında ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya devam ediyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen yardımlar, Bandırma Ticaret Odası’nın da katkılarıyla her yıl düzenli olarak devam ediyor. Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, bu yıl Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılan yardımların, market alışveriş çeki şeklinde sunulduğunu belirtti.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, konu ile ilgili açıklamasında, “Bandırma Ticaret Odası olarak her yıl ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yaptığımız yardımlar bu sene de devam etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gönderilen bütçe kadar Bandırma Ticaret Odası bütçesinden de koyularak oluşturulan kaynak bu sene market alışveriş çeki şeklinde değerlendirildi. Bandırma’da faaliyet gösteren bazı marketlerde geçerli olacak şekilde, her biri 1.000,-TL değerinde olan alışveriş çeklerinin dağıtımı meclis üyeleri tarafından yapıldı. Ayrıca Bandırma Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan alınan listelere göre ihtiyaç sahibi kişilerin adreslerine bırakıldı. Dağıtımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı ve bereketli bir ramazan ayı olmasını diliyorum,” dedi. – BALIKESİR

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.