Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Acil ameliyata alınan Aydilge’den güzel haber geldi: Operasyon 4,5 saat sürdü şimdi çok iyiyim

Operasyonu 4,5 saat süren Aydilge, hasta yatağından sevenlerine seslenerek ameliyatın başarılı geçtiğini ve en kısa zamanda ayağa kalkacağını söyledi. Eşiyle hastane koridorunda yürüyüş yaptı.

Acil ameliyata alınan Aydilge’den güzel haber geldi: Operasyon 4,5 saat sürdü şimdi çok iyiyim
4 Nisan 2024 00:54
35

Operasyonu 4,5 saat süren Aydilge, hasta yatağından sevenlerine seslenerek “Ameliyatım çok başarılı geçti. Labrum yırtığı nedeniyle çok acil ameliyata alınmıştım. Şimdi çok iyiyim.

Sizler beni hoplayıp zıplarken görmeye alıştınız. En kısa zamanda benden beklediğiniz gibi sahnelerde hoplayıp zıplayacağız. Size söz veriyorum, en kısa zamanda ayağa kalkacağım.

Dualarınız ve iyi enerjileriniz için teşekkür ederim” dedi. Aydilge daha sonra eşiyle hastane koridorunda yürüyüş yaptı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.