Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Şişen burun etlerini küçültüyor; Günde 1 bardak kafi…

Hapşırık, kaşıntı, göz yaşarması gibi belirtiler gösteren alerjik rinit, hayatı kısıtlayabiliyor. Tam da bu mevsimlerde alerjisini hafifletmek için her gün mutlaka uygulayın. İşte o yöntem!

Şişen burun etlerini küçültüyor; Günde 1 bardak kafi…
2 Nisan 2024 12:36
57

Alerjik rinit, alerjenlere maruz kaldığında burun içindeki mukoza zarının iltihaplanması sonucu ortaya çıkan bir durumdur.

Genellikle polen, toz, küf, evcil hayvan tüyleri gibi alerjenlere karşı vücudun aşırı duyarlılık reaksiyonuyla oluşur.

Alerjik rinit, burun tıkanıklığı, burun akıntısı, hapşırma, kaşıntılı ve sulanmış gözler gibi belirtilerle kendini gösterir.

Mevsimsel alerjik rinit, belirli bir zamanda ortaya çıkan alerjenlerle ilişkilidir, genellikle bahar veya sonbahar aylarında polen alerjilerine bağlı olarak görülür.

Tam da polen mevsimi gelmişken, alerjinizi hafifletecek o yöntem imizde…

Her gün deneyin, etkilerini hafifletin.

Tuzlu su, burun içindeki tahrişi azaltabilir ve alerjenlerin ve diğer irritan maddelerin temizlenmesine yardımcı olabilir.

Günde 1 bardak tuzlu su çekmek, burun kaşıntısı ve hapşırığı engellemeye yarar.

Aynı zamanda şişen ve nefes almayı zorlaştıran burun etlerinin küçülmesini sağlar.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.