Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C

Minecraft’ın Playstation 5 versiyonu yolda

Oyun dünyasının en başarılı oyunlarından biri olan Minecraft, neredeyse tüm platformlarda varlığına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Xbox Series için yeni nesil güncellemesi alan yapımın yakında Playstation 5 versiyonu da yenilenebilir …

Minecraft’ın Playstation 5 versiyonu yolda
31 Mart 2024 15:52
64
Oyun dünyasının en başarılı oyunlarından biri olan Minecraft, neredeyse tüm platformlarda varlığına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Xbox Series için yeni nesil güncellemesi alan yapımın yakında Playstation 5 versiyonu da yenilenebilir.

Minecraft PS5 için güncellenebilir

Mojang, geçtiğimiz yılın son ayında Minecraft’ı Xbox Series platformu için güncellemişti. Xbox Series S ve Xbox Series X için 4K çözünürlük desteği sunan bu güncelleme, PS5 kullanıcılarına ulaşmamıştı ve PS5 oyuncuları, bu zamana kadar yapımın Playstation 4 versiyonunu kullanıyordu. Eleştirilerin üzerine stüdyo, yakında bu güncellemeyi Playstation kullanıcıları ile buluşturacak gibi görünüyor.

Playstation odaklı sızıntıları ile bilinen PlayStation Game Size, X platformu üzerinde Minecraft’ın Playstation 5 versiyonunu doğruladı. Bu versiyonun detayları henüz bilinmiyor ancak yapımın PS5 kullanıcıları için 4K çözünürlük, ışın izleme ve 120fps desteği sunması muhtemel görünüyor. Henüz Microsoft veya Mojang tarafından doğrulanmayan bu güncellemenin önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulması bekleniyor.
 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.