Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Apple Watch için yeni özellikler geliştiriliyor

Apple, giyilebilir teknoloji dünyasının da en güçlü isimlerinden birisi haline geldi. Şirket, Apple Watch modellerine kan basıncı kontrolü özelliği getirmeyi planlıyor. Ayrıca AirPods modelleri için de işitme odaklı özellikler üzerinde çalışılıyor.

Apple Watch için yeni özellikler geliştiriliyor
18 Mart 2024 01:14
60

Apple, giyilebilir teknoloji dünyasının da en güçlü isimlerinden birisi haline geldi. Teknoloji devi, özellikle ABD’de akıllı saatleriyle ilgili bazı sorunlar yaşıyor. Bu sorunların üstünden gelmeye çalışan şirket, bir diz yeni özellikler geliştiriyor.

Apple Watch için kan basıncı kontrolü üzerinde çalışıyor

Apple, tıbbi cihaz şirketi Masimo ile devam eden patent anlaşmazlığı nedeniyle uzun bir süre soruşturma altında kaldıktan sonra geçtiğimiz aylarda ABD’deki Apple Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 modellerini satıştan kaldırdı.

Daha sonra Apple, bu patent uyuşmazlığını delmek adına birtakım kararlar aldı. Şirket, yasağı delmek için bir özellikten vazgeçme kararı aldı. Buna göre Watch modellerinde yer alan kandaki oksijen özelliğini bir süreliğine kaldırma kararı almıştı.

Apple, kameralı AirPods ve akıllı gözlük için gaza bastı!

Apple Watch modellerindeki özelliklerinde azalma istemeyen teknoloji devi, yeni bir özellik üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Apple haberlerinin ünlü ismi Mark Gurman’a göre şirket, Apple Watch modellerine farklı bir kan basıncı kontrolü özelliği getirmeyi planlıyor. Ote yandan kaynak, detayları henüz paylaşmadı.

AirPods modelleri için işitme odaklı özellikler geliyor

Gurman’ın paylaştığı bilgiler bulunla da sınırlı değil. Apple, AirPods modelleri için de bir dizi yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Paylaşılan bilgilere göre teknoloji devi, AirPods Pro için işitme cihazı modu getirecek. Apple buna ek olarak AirPods cihazlarına işitme testi özelliği de sunacak.

ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.