Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Silent Hill 2 efsanesi geri dönüyor!

Silent Hill 2 Remake için önemli gelişmeler yaşanıyor. Kore’de yaş derecelendirmesinden geçen oyunun çıkışı yaklaştı mı?

Silent Hill 2 efsanesi geri dönüyor!
11 Mart 2024 00:26
54

Silent Hill 2’nin uzun zamandır beklenen remake versiyonu için çalışmalar hızlanmış gibi görünüyor. Güney Kore Oyun Derecelendirme ve İdare Komitesi’nden yaş derecelendirmesi alan Silent Hill 2 Remake, çok yakında resmi olarak sunulabilir.

Silent Hill 2 Remake bu yıl çıkacak mı?

Konami’nin ikonik hayatta kalma-korku serisi, Silent Hill 2 ile geri dönmeye hazırlanıyor. Bir süre önce ücretsiz Silent Hill: The Short Message’ı yayınlayan ve oyunculardan olumlu tepkiler alan şirket, remake ile daha büyük ses getirmek istiyor.

Silent Hill 2’nin remake versiyonu; aşırı şiddet, vurma ve vurulmadan kaynaklanan aşırı kan ve dehşetli arka planlar, tuhaf sesler gibi korku ifadeleri nedeniyle 16+ yaş olarak değerlendirildi. Bu sınıflandırma, Silent Hill’in yıllardır devam eden kasvetli dünyasının devam edeceğini gösteriyor.

Oyunlar genellikle geliştirme sürecinin sonlarına doğru veya neredeyse hazır olana kadar yaş derecelendirme sürecinden geçmez. Bu da Silent Hill 2 Remake’in piyasaya sürülmeden önceki son aşamalarında olduğunu gösteriyor.

Remake versiyonu, Layers of Fear ve The Medium’un da geliştiricisi olan Bloober Team tarafından hazırlanıyor. PlayStation 5 ve PC için geçtiğimiz yıl duyuruldu ve 2024’te piyasaya sürülmesi planlanıyor. PlayStation daha önce Metal Gear Solid 3 Remake ile piyasaya sürüleceğini belirtmişti.

Yaş derecelendirmesi önemli bir detay olsa da, oyunun çıkış tarihi için kesinlik belirtmiyor. Silent Hill: The Short Message’ın bu derecelendirmeyi geçtiğimiz yıl aldığını hatırlatmak gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.