Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

No Rest for the Wicked, 18 Nisan’da Erken Erişme Çıkıyor

Merakla bekliyoruz

No Rest for the Wicked, 18 Nisan’da Erken Erişme Çıkıyor
4 Mart 2024 13:54
110

Bir süre önce duyurulan Wicked Inside: Showcase geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi ve Moon Studios’un yeni oyunu No Rest for the Wicked’ın çıkış tarihini de böylece öğrenmiş olduk, önümüzdeki ay erken erişime sunulacak.

Program 25 dakika kadar sürdü. Stüdyonun kurucuları Thomas Mahler ve Gennadiy Korol, önce Ori and the Blind Forest’a selam çakıp sonrasında da No Rest for the Wicked hakkında yeni bilgiler paylaştılar.

Oyunun hikayesi 841 yılında geçiyor. King Harol ölmüş, yerini genç ve deneyimsiz oğlu Magnus almış. Bir yandan bu değişimin sancıları yaşanırken bir yandan da bir salgın baş gösteriyor. Bunu fırsat olarak görenler de kendi emelleri için harekete geçince kaos alıp yürüyor anladığımız kadarıyla. Karakterimiz, Cerim adı verilen kutsal savaşçılardan birisi. Salgına son vermeye ve kargaşayı sonlandırmaya çalışacağız.

Bir önceki tanıtım videosundan beri No Rest for the Wicked için “Diablo gibi görünüp Souls gibi oynanan bir oyun” tanımlaması yapılır oldu. Bu ne kadar yerinde bir tanımlama, 18 Nisan’dan itibaren bizzat test edebilirsiniz. Aslında yılın ilk çeyreğinde erken erişime çıkacağı söylenmişti. Birkaç hafta önce de 2. çeyreğe ertelendiğini öğrenmiştik. Görülen o ki çok uzun süreli bir erteleme değilmiş, yaklaşık 1,5 ay sonra bizlerle olacak. Dört gözle bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.