Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Turgut Altınok’a soğuk duş! “Destek verecek misin?” diye sorduğu gençten beklediği yanıtı alamadı

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok esnaf ziyareti sırasında hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. “Bana destek verecek misin?” diye sorduğu bir gençten “Maalesef” yanıtını alan Altınok, “O zaman metro istemiyorsun yani, hizmet istemiyorsun?” sorusunu yönelttiği gençten bu kez de “Şu an aktif belediye başkanından memnunuz” karşılığını aldı.

Turgut Altınok’a soğuk duş! “Destek verecek misin?” diye sorduğu gençten beklediği yanıtı alamadı
31 Ocak 2024 00:15
23

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Ankara’da kıyasıya bir yarış yaşanacak. AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok esnaf ziyaretlerine hız kazandırırken bugün başkentte hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

“ŞU AN AKTİF BELEDİYE BAŞKANINDAN MEMNUNUZ”

Ziyaret sırasında karşılaştığı bir gence “Vereceğiz mi destek?” diye soran Altınok, “Maalesef” yanıtını aldı. Bunun üzerine “O zaman metro istemiyorsun yani, hizmet istemiyorsun?” diye ikinci sorusunu yönelten Altınok, bu kez de gençten “Şu an aktif belediye başkanından memnunuz” karşılığını aldı.

“YAVAŞ’LA BİR 5 YIL DAHA GİTMEZ YANİ”

Bir başka esnafı ziyaretinde “Yavaş’la bir 5 yıl daha gitmez yani” diyen Altınok, bu kez de “Yavaş başkana da kötü demeyelim, sevdiğim bir insan” yanıtını aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.