Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza’dan İslam alemine çağrı!

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza, İslam ve Arap ülkelerinin yöneticilerine çağrıda bulunarak, “En büyük sorgu gününde Allah’a ne diyeceksiniz?” dedi.

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza’dan İslam alemine çağrı!
31 Ocak 2024 00:15
42

Son dakika Ebu Hamza haberleri: İsrail’in, Filistin ve Gazze Şeridi’ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza’dan çarpıcı bir açıklama geldi.

‘EN BÜYÜK SORGU GÜNÜNDE ALLAH’A NE DİYECEKSİNİZ?’

Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza İslam ve Arap ülkelerinin liderlerine, “İslam ve Arap ülkelerinin yöneticilerine ve halklarına diyoruz ki: En büyük sorgu gününde Allah’a ne diyeceksiniz? Biz orucumuzu tuttuk, namazımızı kıldık ama Filistin’e yardım edemedik. Allah bize yeter, O ne güzel vekildir mi diyeceksiniz?” diyerek tepki gösterdi.

‘NETANYAHU’NUN SAVAŞI SÜRDÜRME TEHDİTLERİ İŞE YARAMAYACAK’

Ebu Hamza, “Sabırlı ve güçlü halkımıza verdiğimiz sözü tutuyoruz. Netanyahu’nun savaşı sürdürme tehditleri işe yaramayacak. Düşmana ve esirlerin ailelerine diyoruz ki: Gazze’nin kumlarını arasanız bile, direnişin kararı olmadan esirleriniz size geri dönmeyecektir.” dedi.

İSLAMİ CİHAD: HERHANGİ BİR MUTABAKATTA YER ALMAYACAĞIZ

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nehale, Gazze’de kapsamlı bir ateşkesi garanti altına almadan İsrail’le herhangi bir mutabakatta yer almayacaklarını açıkladı.

Nehale, Gazze’de kapsamlı bir ateşkesi, İsrail güçlerinin bölgeden çekilmesini, bölgenin yeniden imarı ve Filistin halkının haklarını garanti altına almayan herhangi bir mutabakatta yer almayacaklarını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.