Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay’ın paylaşımının altına herkes aynı şeyi yazdı

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Cemil Tugay’ı belirlemesinin ardından İzmirli parti seçmeninin tavrı ortaya çıkmaya başladı. Sosyal medyada Tugay’ın Karşıyaka’daki belediye başkanlığını hatırlatan vatandaşlar ”Karşıyaka’da ne yaptınız da İzmir’de ne yapacaksınız?” diye sorarak ”Ceketimizi koysak İzmir’i alırız kafası… Bu sefer öyle olmayacak.” ifadeleriyle tepkilerini ortaya koydu.

CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay’ın paylaşımının altına herkes aynı şeyi yazdı
30 Ocak 2024 11:43
30

CHP’de İstanbul, Ankara ve Eskişehir’den sonra en sona bırakılan İzmir adayının belirlenmesinin ardından parti seçmeninin yorumları da ortaya çıktı. CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Cemil Tugay’ın açıklanmasına tepki gösteren İzmir’deki CHP’li seçmenin Tugay’a Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevini hatırlatarak “Karşıyaka’da ne yaptınız da İzmir’de ne yapacaksınız?” diye sorması dikkat çekti.

“CEKETİMİZİ KOYSAK İZMİR’İ ALIR… BU SEFER ÖYLE OLMAYACAK”

Adaylığının belli olmasının ardından parti lideri Özgür Özel’le yan yana olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Cemil Tugay, “Sorunlara kalıcı çözümler üretecek, İzmir’i geleceğe taşıyacak ve çok çalışacağız.” ifadelerini kullandı. Tugay’ın paylaşımının altına yapılan yorumlarsa CHP seçmeninin Tugay’ın adaylığına bakışını ortaya koydu.

CHP için İzmir’in “Kolay kazanılacak bir kent” olarak görüldüğü eleştirisi yapan vatandaşlar bu seçimlerde durumun öyle olmayacağını belirterek Cemil Tugay’a Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevindeki icraatları hatırlatılarak CHP’ye kaybettirecek aday olarak unutulmayacağı öne sürüldü.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın paylaşımı ve gelen yorumlardan öne çıkanlar şu şekilde:

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.