Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Annapurna, Open Roads’un 1 Ay Ertelendiğini Duyurdu

Bu kadar bekledik, 1 ay daha bekleriz

Annapurna, Open Roads’un 1 Ay Ertelendiğini Duyurdu
30 Ocak 2024 13:54
107

Annapurna Interactive, bugüne kadar birçok güzel oyunun dağıtımcılığını üstlenmiş bir firma. What Remains of Edith Finch, Outer Wilds, The Artful Escape, Storyteller, Gorogoa, Donut County, Neon White, Thirsty Suitors ve Cocoon bunlardan sadece bazıları. Görüldüğü gibi hemen her yıl gerek oyun medyasından gerek oyun severlerden çok olumlu tepkiler alan oyunların dağıtımcılığını yaptıklarını görüyoruz. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde bizlerle buluşturacakları oyunları da merakla bekliyoruz.

Bu oyunlardan birisi de Open Roads olacak. Kendisi yıllardır beklediğimiz bir oyun (Steam’e göre 2020’den beri takip listemdeymiş, gerisini siz hesap edin :)). Ertelemelerle bu yıla kadar sarktı. Şimdi son bir erteleme daha söz konusu.

Daha önce 22 Şubat’ta çıkacağı açıklanmıştı. Ancak Annapurna’nın Engadget ile paylaştığı bilgiye göre, “son cilalamaların yapılması” amacıyla 1 ay kadar daha ertelenmiş durumda.

Open Roads, adının çağrıştırdığı üzere bir yol hikayesi anlatacak bizlere. 16 yaşında bir genç kız olan Tess Devine ve annesi Opal, bir yandan uçsuz bucaksız yollarda ilerlerken bir yandan da geçmişe bir yolculuk yapacaklar. Bizler de bu yolculuğa ortak olacağız. Oyunun seslendirme kadrosunda Keri Russell ve Kaitlyn Dever gibi 2 ünlü isim yer alıyor.

Oyunun geliştiricisi Open Roads Team. İlk bakışta sanki yeni bir stüdyo ve o stüdyonun ilk oyunu söz konusuymuş gibi gelebilir. Fakat işin aslı biraz farklı. Bu oyunun geliştiricisi, Gone Home ve Tacoma oyunlarıyla bildiğimiz Fullbright idi. Stüdyonun kurucularından birisi olan Steve Gaynor ile yaşanan sorun nedeniyle stüdyo bölündü, Gaynor tek başına Fullbright adıyla yoluna devam ederken Open Roads üzerinde çalışan ekip de Open Roads Team adını aldı. Dolayısıyla, daha önceki işleriyle bilinen bir ekip olduklarını söyleyebiliriz. Sıradaki oyunlarında nasıl bir iş çıkardıklarını da 2 ay sonra göreceğiz.

Open Roads’un yeni çıkış tarihi 28 Mart. Takvimlerimize not ettik, merakla bekliyoruz.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.