Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Adıyaman’da Alzaymır Hastası Olan Yaşlı Adamdan 4 Gündür Haber Alınamıyor

Adıyaman’da yaşayan 5 çocuk babası alzaymır hastası Halit Bozkurt, 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamıyor. Yakınları tarafından jandarma ve polis ekiplerine bilgi verilerek yardım istendi. Alzaymır hastası olan Bozkurt’un bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Adıyaman’da Alzaymır Hastası Olan Yaşlı Adamdan 4 Gündür Haber Alınamıyor
30 Ocak 2024 13:37
24

Adıyaman’da alzaymır hastası olan 5 çocuk babası yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 4 gün önce Adıyaman merkez İmamağa Mahallesi Fırat Caddesi’ndeki evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 5 çocuk babası Halit Bozkurt’un (73) hayatından endişe ediliyor. Bozkurt’a 4 gündür ulaşamayan yakınları jandarma ekipleri ile polis ekiplerine bilgi vererek yardım istedi. Ekipler, alzaymır hastası Halit Bozkurt’un bulunması için çalışma başlattı. Her yerde aranan Halit Bozkurt’un yerini bilen veya görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmeleri istendi.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. – ADIYAMAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.