Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Suudi Arabistan gol krallığı yarışında kim zirvede: Cristiano Ronaldo kaç gol attı?

Yapılan yıldız futbolcu transferleriyle popüler bir lig haline gelen Suudi Arabistan Premier Lig’inde gol krallığı yarışı da merak ediliyor. Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz ligin en çok izlenen ve merak edilen oyuncusu. Portekizli futbolcu, şimdiye kadar attığı gollerle Suudi Arabistan Ligi’nin krallık yarışında zirvede yer alıyor. Ronaldo’yu takip eden futbolcular arasında ise tanıdık yıldızlar bulunuyor.

Suudi Arabistan gol krallığı yarışında kim zirvede: Cristiano Ronaldo kaç gol attı?
20 Aralık 2023 21:23
36

Suudi Arabistan Ligi gol krallığı yarışının zirvesinde Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo bulunuyor. Yapılan yıldız transferleri sonrasında futbolseverlerin merak ettiği bir lig haline gelen Suudi liginin gol krallığı yarışı da dikkat çekiyor. Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo’nun performansı kuşkusuz en çok merak edilen konulardan biri. Deneyimli golcü, şimdiye kadar attığı goller ligin krallık yarışında zirvede yer alıyor.

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Premier Ligi’nde bu sezon çıktığı 15 maçta 16 gol attı. Ronaldo, 8 de asist yapma başarısı gösterdi. Ronaldo’nun hemen ardından 15 golle Mitrovic geliyor. Suudi Arabistan gol krallığı yarışında üçüncü sırada ise Beşiktaş’ın eski futbolcusu Georges-Kévin N’Koudou bulunuyor. 28 yaşındaki futbolcu, Damac takımında çıktığı 16 maçta 14 gol attı.

Cristiano Ronaldo’nun Al Nassr formasıyla attığı golleri izlemek için;

Suudi Arabistan Premier Ligi gol krallığı yarışı;

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.