Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Yunus Emre Sel Trabzonspor – Ahlatcı Çorum FK maçını değerlendirdi

Son dakika Trabzonspor haberleri… Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor, Ahlatcı Çorum FK’yı 3-1 yenerek adını bir üst tura yazdırdı. Fotomaç Gazetesi yazarı Yunus Emre Sel de mücadeleyi dikkat çeken sözlerle değerlendirdi. İşte o yazı… (TS spor haberleri)

Yunus Emre Sel Trabzonspor – Ahlatcı Çorum FK maçını değerlendirdi
7 Aralık 2023 09:29
45

YUNUS EMRE SEL – TECRÜBE KAZANDI

Trabzonspor’un Türkiye Kupası maçını ciddiye alacağı biliniyordu. Rakibi karşısında golü de erken buldu. Bu erken golün Trabzonspor’un oyununa nasıl yansıyacağı çok önemliydi.

Alan yerleşimi, ikili mücadelelerde sertlik, doğru pas yapıldığında bile ceza sahasında kalabalıklaşma, ya da rakibi eksik yakaladığında hızlı çıkma noktasında hâlâ istenen seviyede değiller.

Bakasetas ve Edin Visca’nın tecrübesiyle skoru kotaran Trabzonspor maçın geri kalan dakikalarında bir gol daha bulsa da belirgin ve baskın bir oyun sergilemekten uzaktı.

Bireysel performanslar açısından gelişimi merak edilen Enis Destan’ın çalışkan oyunu yine dikkat çekti. Genç sayılabileceği son senesi Enis’in. Çalışıyor, çabalıyor.

Eksikleri var fakat azmi ve hırsıyla ilham verici olduğunu söylemek gerekiyor. Attığı golde topu istediği gibi kontrol edemese de sakinliği ve bitirişi usta işiydi.

Enis Destan her geçen gün futbolunu geliştiriyor ve uzun yıllar Trabzonspor’a hizmet edecek noktaya da gelecektir.

Bunun yanında sezonun yeni transferlerinden Umut’u ilk defa 11’de gördük. Genel performansı beklentileri karşılayamadı.

Bu arada Fountas attığı gol haricinde hâlâ ben hazırım mesajı veremedi. Bardhi ve Teklic’in oyuna girdikten sonra bir alt lig takımına karşı dahi oyuna bir ağırlık katamamaları kendilerinin Trabzonspor’daki geleceği açısından fikir verici olabilir.

Trabzonspor’un tempoyu bir türlü yükseltememesi, zaman zaman kopuk futbol oynaması sorunu devam ediyor. Abdullah Avcı’nın dediği gibi takımda eksikler var ve bunların giderilmesi gerekiyor.

Bu açıdan ulaşılabilir hedef olan kupada yola devam edilmesi önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.