Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de yılın transfer bombası patladı! Öyle isim geliyor ki

TRT1’in büyük bir beğeniyle seyredilen ve başrolünde Uğur Güneş’in yer aldığı projesi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’ye Fırat Çelik transfer edildi.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de yılın transfer bombası patladı! Öyle isim geliyor ki
7 Aralık 2023 10:07
34

Alparslan Büyük Selçuklu’nun final yapmasının ardından yayın hayatına başlayan Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’de transferlere bir yenisi daha eklendi. Son olarak Yalı Çapkını projesiyle kameralar karşısına geçen ve burada üstlendiği ‘Efe Han’ karakteriyle iddialı bir çıkış yakalayan Fırat Çelik, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’yle el sıkıştı.

Eyyubiler hanedanının kurucusu ve ilk hükümdarı Selahattin Eyyubi’nin hayat hikayesini anlatan dizide Fırat Çelik, Urfa Haçlı Kontunun oğlu ‘Gregor’ karakterini üstlenmeye hazırlanıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ailesinin yeni üyesi Fırat Çelik oyunculuk kariyerinde, Saklı, Poyraz Karayel, Gönül İşleri, Firuze, 20 Dakika, Fatmagül’ün Suçu Ne gibi projelerde boy göstermişti.

Serdar Özönalan’ın yazdığı, Sedat İnci’nin yönettiği ve Emre Konuk’un yapımcısı olduğu Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi her Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarına damgasını vuruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.