Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Kendi Düşen Ağlamaz 23.bölüm fragmanı: Şok gelişme! Onu kararından vazgeçiremeyecekler

Yönetmenliğini İnci Balabanoğlu Ahıska’nın üstlendiği NGM imzalı Kendi Düşen Ağlamaz 23.bölüm fragmanında Mesut, Alize ve Serkan’a karşı son kozunu oynuyor.

Kendi Düşen Ağlamaz 23.bölüm fragmanı: Şok gelişme! Onu kararından vazgeçiremeyecekler
7 Aralık 2023 10:36
48

Gerek eğlenceli hikayesi gerekse başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların gönlünde taht kuran Kendi Düşen Ağlamaz, 7 Aralık Perşembe tarihinde 23.bölümüyle TRT1 ekranında yayına girecek.

Nazlı Heptürk ile Uğur Türkmen’in yapımcılığını üstlendiği ve 22 Haziran’dan bu yana yayın faaliyetine devam eden Kendi Düşen Ağlamaz’da bu hafta beklenmedik gelişmeler yaşanacak.

Oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak gibi isimlerin yer aldığı Kendi Düşen Ağlamaz, Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli bir o kadarda çekişmeli evlilik oyununu gözler önüne seriyor.

Kendi Düşen Ağlamaz Dizisinde Neler Olacak?

Alize, Serkan’ın Mesut’la sözleşme imzalamasına engel olamayınca gerçekleri açıklamaktan başka çaresi kalmamıştır. Alize, Serkan’a Mesut’un kim olduğunu söylediğinde ikinci şoku yaşar.

Serkan, Alize’nin kendisini bu kadar saf zannetmesini hem hazmedememiş hem de Alize’nin gizli saklı iş çevirmesine çok öfkelenmiştir. Alize, özür dilemediği sürece Serkan da geri adım atmayacaktır. İki inatçı aşığı zor günler beklemektedir.

Alize, sonunda Serkan’ın onsuz hayata alıştığını düşündüğü anda hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Fakat aşıklarımız henüz bilmese de tehlike çanları oldukça yaklaşmış, Mesut son kozunu oynamıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.