Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi karar verdi: Gidecek mi, kalacak mı

Fenerbahçe’nin golcü futbolcusu Michy Batshuayi, İsmail Kartal yönetiminde yeterince forma şansı alamamasından yakınıyor. Belçikalı forvet geleceği hakkındaki kararını verdi.

Fenerbahçe’de Michy Batshuayi karar verdi: Gidecek mi, kalacak mı
7 Aralık 2023 10:25
32

Fenerbahçe’de bu sezon Edin Dzeko’nun gölgesinde kalan özellikle lig maçlarında etkisiz kaldı.

Sezon başında Nottingham Forest’a transferi son anda iptal olan Belçikalı futbolcu takımda kalsa da mutsuzluğunu her fırsatta belli ediyordu.

Düzenli oynamak istiyor

Deneyimli forvet, kararını verdi… Devre arasında düzenli forma giyeceği bir takım bulması için menajerine de istekte bulunan Batshuayi’nin Premier Lig’i öncelikli tuttuğu da gelen arasında.

Süper Lig’de golü yok

Premier Lig takımlarının yanı sıra Belçika’dan Club Brugge’ün de istediği başarılı futbolcu bu sezon tüm kulvarlarda 17 maçta 5 gol 3 asist yaparken ligde henüz gol atma başarısı gösteremedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.