Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Az Bulutlu
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Beklenen GTA VI Fragmanı En Sonunda Geldi!

Rockstar, sızıntılar nedeniyle açıklanandan erken paylaştı

Beklenen GTA VI Fragmanı En Sonunda Geldi!
5 Aralık 2023 10:51
55

Grand Theft Auto serisinin oyun dünyasını nasıl derinden etkilediği, nasıl dönüştürdüğü ortada. Serinin sıradaki oyunu GTA VI da yıllardır bekleniyor, üzerine türlü türlü senaryo yazılıyor, tahminler paylaşılıyordu. Bu uzun bekleyişte önemli bir eşik daha aşıldı, en sonunda resmi fragmanıyla karşımızda:

Normalde bu fragmanın bu akşam saatlerinde paylaşılacağı söylenmişti. Fakat bir Twitter hesabından -düşük çözünürlüklü bir versiyonu da olsa- önceden paylaşıldı. Böyle olunca da Rockstar fragmanı erken yayımlamaya karar verdi.

Sadece 1,5 dakikalık bir video paylaşılmış olsa da o aşina olduğumuz GTA havasını fazlasıyla verdiğini söylemek mümkün. Fragmanda gördüğümüz gibi oyunun en azından bir bölümü Miami’den esinlenerek tasarlanan Vice City’de geçecek -ki iddialar da bu yöndeydi zaten. Bu arada oyunda eyaletin adı da Leonida, bunu da fragmanda görüyoruz, Florida’yı oyunda bu şekilde isimlendirmeyi uygun görmüşler. Burada bir gönderme olduğunu söylememe gerek var mı? Florida’ya ayak bastıktan sonra bölgeyi bu şekilde isimlendirmeyi uygun gören İspanyol kolonici Juan Ponce de Leon’dan esinlenerek böyle bir isimlendirme yapmışlar belli ki.

Daha önce iddia edildiği gibi seride ilk defa bir kadın karakteri de yöneteceğimiz de teyit edilmiş oldu bu fragmanla. Kendisinin adı Lucia. Yöneteceğimiz diğer karakterleri ve oyunun geçeceği diğer mekanları öğrenmek için de önümüzdeki fragmanları bekleyeceğiz artık.

Çıktığı zaman yine kendisinden çok söz ettireceğini tahmin etmek güç olmasa gerek. Ama bunun için biraz daha beklememiz gerekiyor, GTA VI ile buluşma tarihimiz 2025 olarak açıklanmış bulunuyor, oyun ilk olarak Xbox Series ve PS5 için çıkacak.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.