Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV engellenecek iddiası

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçimleri kazandığı hafta yaptığı açıklamada; yazılım ekibiyle birlikte Süper Lig’de korsan yayınların mutlaka önüne geçeceklerini belirtmişti. Korsan yayınlar engellenebilir mi? Spor …

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde IPTV engellenecek iddiası
21 Eylül 2024 02:16
60
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçimleri kazandığı hafta yaptığı açıklamada; yazılım ekibiyle birlikte Süper Lig’de korsan yayınların mutlaka önüne geçeceklerini belirtmişti.

Korsan yayınlar engellenebilir mi?

Spor basınında yer alan iddialara göre Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde korsan yayınlara karşı önemli bir hamle yapılıyor. BeinSports ve TFF, Belçikalı Orange şirketinin güvenlik yazılımını bu maçta kullanacak.

Ağustos ayında BeinSports tarafından Orange şirketine devasa bir yatırım yapılarak yazılım desteği alınacağı gündeme gelmişti. Bu yazılımın her türlü yasa dışı sinyali ortadan kaldırdığı ve korsan yayınladığı engellediği belirtiliyor.

Geçtiğimiz yıl yine Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde bu kez Hollandalı Irdeto tarafından geliştirilen ve şifreli yayının kırılmasını engelleyen bir filigran teknolojisi kullanılmıştı ancak çok da yararlı olmamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.