Dolar 34,0834
Euro 38,0814
Altın 2.841,95
BİST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Yağmurlu
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Samsung Galaxy S24 FE’nin Yeni Kılıf Tasarımları Sızdırıldı!

Samsung Galaxy S24 FE’nin yeni kılıf tasarımları ve ekran koruyucuları ortaya çıktı. Akıllı özellikler ve renk seçenekleri dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy S24 FE’nin Yeni Kılıf Tasarımları Sızdırıldı!
20 Eylül 2024 02:22
43

Samsung’un bu yıl Ekim ayında piyasaya sürmesi beklenen Galaxy S24 FE modeline ait kılıf tasarımları sızdırıldı. Yeni telefonun, çeşitli renk seçenekleri ve özellikleriyle dikkat çeken dört farklı kılıf modeliyle geleceği belirtildi.

Galaxy S24 FE için sunulacak kılıflar arasında Silikon Kılıf, Ayakta Durma Özelliğine Sahip Kılıf (Standing Grip Case), Akıllı Görünüm Cüzdan Kılıfı (Smart View Wallet Case) ve Flipsuit Kılıfı bulunacak. Silikon Kılıf, Mavi, Gri, Yeşil, Beyaz ve Sarı renk seçenekleriyle geliyor ve yumuşak dokusu sayesinde rahat bir kullanım sunuyor. Ayakta Durma Özelliğine Sahip Kılıf ise, arkasındaki kayışla sağlam bir tutuş sağlıyor, yapısı ise standart kılıflara benziyor.

Galaxy S24 FE yeni kılıf özellikleri

Akıllı Görünüm Cüzdan Kılıfı, ekran koruyucu ve tarih-saat penceresi ile pratiklik sağlıyor. Ekran koruyucunun iç kısmında ayrıca bir cüzdan bölmesi mevcut. Flipsuit Kılıfı ise, telefonunuzla senkronize olarak batarya seviyenize göre görünümünü değiştirebiliyor; bu özellik daha önce bazı Samsung modellerinde de görülmüştü.

Sızıntılar ayrıca, Galaxy S24 FE için bir Anti-Yansıma Filmi ekran koruyucusunu da içeriyor. Yansıma önleyicisi olan bu koruyucu ekran üzerindeki yansımaları azaltarak daha net bir görüntü sunuyor. 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.